Categories:

Oei, wat is dat lang geleden, inmiddels ben ik de 50 gepasseerd maar nog steeds weet ik als was het gisteren de eerste training tegen het ballenkanon. Baan 1 in de tennishal in Swalmen, mijn trainer, Rafael Linkowski had het geregeld. Wij mochten die dag tegen het kanon, veruit de leukste training tot dan toe.

Het kanon doet onze harten sneller kloppen, we hebben met z’n vieren les en niemand wil zijn plekje op de baan afstaan. We trainen 1 op 1. Jongen tegen kanon. Kansloos, vermoeiend, het kanon blijft maar ballen geven en wij rennen van links naar rechts en als we dan onze 8 ballen gespeeld hebben moeten we als een idioot de ballen verzamelen, met gevaar voor eigen leven want de ballen in het net .. die moeten ook weg.

Ja, bij het spelen tegen het ballenkanon gaat je hartslag omhoog al heb je nog geen bal geslagen. Iedereen vind dit gaaf, iedereen die zin heeft om moe te worden.

Al jaren droom ik ervan om zelf een ballenkanon te bezitten maar door omstandigheden kwam het er niet van maar op de laatste dag van 2020 heb ik besloten dat het tijd is, het is tijd voor een ballenkanon en als ik dat monster dan eenmaal in mijn bezit heb, dan mogen ook anderen er plezier van hebben.

Er zijn zoveel verschillende drills / trainingsmogelijkheden en het maakt echt elke training tot een ervaring zodat de leerlingen niet kunnen wachten tot de volgende training – met het ballenkanon!

Dat is dan meteen ook de oorzaak achter deze site. Via Ballenkanon.nl wil ik mijn ballenkanon verhuren aan iedereen die wil, iedereen die zin heeft in een heerlijke training en iedereen die zijn spel wil verbeteren.

Via ballenkanon.nl ga ik:

 1. ballenmachines verhuren
 2. ballenmachines verkopen
 3. ballen verkopen
 4. accessoires verkopen

En niet alleen voor tennis hoewel dit natuurlijk mijn favoriete sport is. Nee, ik ga op termijn sportmachines aanbieden voor de volgende sporten:

 1. badminton
 2. handbal
 3. hockey
 4. padel
 5. squash
 6. tafeltennis
 7. tennis
 8. voetbal

Vandaar ons credo:

ballenkanon kopen of huren
ballenkanon kopen of huren
Don't wait for the ball.
Attack it!
Start met trainen met een ballenkanon vandaag!
 

Tags:

Comments are closed